Programok

Paprika nemesítés bemutatása

A Birtokkal szomszédos Gárgyán Tanyán a paprika termesztéssel c & nemesítéssel kapcsolatos tevékenységek bemutatása.

Méhészet

A Birtokkal szomszédos Gárgyán Tanyán

Borászat

Az Ásotthalom szívében található Tóth Pincészet borászattal kapcsolatos tevékenységeinek bemutatása. A pince megtekintése, és igény szerint borkóstoló szervezés.

 

Bunker túra

Rákosi időszakból ránk maradt Bunkerek meglátogatása.

Bedő Albert favágó múzeuma

Látogassa meg eme munkásélet egy fontos momentumát! Évszázadnyi gyűjtés, csere-bére, és felajánlások gazdagították a Múzeum gyűjteményét. A Bedő Albert Szakiskola területén találunk egy csokorra valót, az őshonos, illetve telepített homokhátsági növényvilágból.

Királyhalmi Iskola

Mórahalom, és Ásotthalom határában épült, ez a valaha tanyasi iskolaként funkcionáló épület. Itt található a kertben a  három ásotthalmi Turul Madár szobor egyike.

Fatima ház 

Egy szakrális csoda ez a színes történettel bíró idős ház. Ha ennek a falai mesélni tudnának! Neve is sejteti, az 1916-os esztendőben három portugál paraszt gyermeknek jelent meg Mária. Ennek a csodának tiszteletére nevezték el Ásotthalom Fatima házát.

Kunsági Bogár Bálint: Rózsa Sándor előadása

Emlékezzünk  együtt a Nagyra! Kunsági Bogár Bálintot 5 éves kora óta érdekli az ostorművészet mellett a Betyárok élete. 2013-ban tartott először előadást a Betyárok életéről.. A fiatalember nyitja meg negyedik éve megrendezendő Rózsa Sándor Fesztiválunkat is. Amennyiben kedves Vendégeink igényt tartanának egy ilyen előadásra, előzetes egyeztetés mindenképp szükséges a megadott elérhetőségeken.

Egy kis ízelítő a fiatalemberről, You tube link: https://www.youtube.com/watch?v=9dM3whphJus

 

Quad sáfári

Fedezze fel Mórahalom környékét quaddal, és gazdagodjon életre szóló élményekkel! A Homokháti Quad Sáfári egész évben, mind a négy évszakban várja a quadozni vágyókat!

Bejelentkezés és további információk, fotók a túrákról:

+36 30/5-927-928 www.facebook.com/quadsafarimorahalom

Segway túrák

Ne dőlj hátra! A szlogen itt valósággá válik. A közelben, Mórahalmon vár mindenkit szeretettel a segway csapat szuper túrákkal. A legkülönbözőbb élmény-csomagok közül válogathatnak Vendégeink. Foglalás, és egyéb információkért érdeklődjön a megadott elérhetőségeken.

Bicikli túrák

A legkülönbözőbb nehézségi fokozatú túrák off roadon, és fantasztikus alföldi tájak! Ha kerékpáros túra élményre vágyik, lépjen kapcsolatba velünk. Szívesen segítjük túra útvonal ötletekkel. Kerékpárról mindenkinek gondoskodnia kell.

Paintball

Ha szórakozást is keres! Foglaljon időpontot a Paintball pályánkon!A Bűbáj Birtok vendégeinek 5-10% kedvezményt biztosítunk. Várjuk egy hatalmas élményre! A pályákról bővebb információt honlapunkon talál: Paintball Ásotthalom

  • P1070313
  • P1070314
  • P1070326
  • P1070344