Bunker túra

Rákosi időszakból ránk maradt Bunkerek meglátogatása.

Bedő Albert favágó múzeuma

Látogassa meg eme munkásélet egy fontos momentumát! Évszázadnyi gyűjtés, csere-bére, és felajánlások gazdagították a Múzeum gyűjteményét. A Bedő Albert Szakiskola területén találunk egy csokorra valót, az őshonos, illetve telepített homokhátsági növényvilágból.

Királyhalmi Iskola

Mórahalom, és Ásotthalom határában épült, ez a valaha tanyasi iskolaként funkcionáló épület. Itt található a kertben a  három ásotthalmi Turul Madár szobor egyike.

Fatima ház 

Egy szakrális csoda ez a színes történettel bíró idős ház. Ha ennek a falai mesélni tudnának! Neve is sejteti, az 1916-os esztendőben három portugál paraszt gyermeknek jelent meg Mária. Ennek a csodának tiszteletére nevezték el Ásotthalom Fatima házát.

Kunsági Bogár Bálint: Rózsa Sándor előadása

Emlékezzünk  együtt a Nagyra! Kunsági Bogár Bálintot 5 éves kora óta érdekli az ostorművészet mellett a Betyárok élete. 2013-ban tartott először előadást a Betyárok életéről.. A fiatalember nyitja meg negyedik éve megrendezendő Rózsa Sándor Fesztiválunkat is. Amennyiben kedves Vendégeink igényt tartanának egy ilyen előadásra, előzetes egyeztetés mindenképp szükséges a megadott elérhetőségeken.

Egy kis ízelítő a fiatalemberről, You tube link: https://www.youtube.com/watch?v=9dM3whphJus